4,1
183 reviews
50K+
Downloads
Inhoudsbeoordeling
Iedereen
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding
Screenshotafbeelding

Over deze app

De RAUCH-app (voorheen "Kunstmesttabel") is een interactieve insteltabel voor actuele en oudere RAUCH-kunstmeststrooierseries, die in tegenstelling tot de online-versie op internet ook kan worden gebruikt als er geen internetverbinding is. In de RAUCH-app RAUCH-kunstmeststrooier vindt u specifieke instelwaarden voor het doseren en verdelen van meer dan 3.000 verschillende meststoffen, slakkenkorrels en fijne zaden, die dynamisch worden berekend voor uw model en configuratie, ook voor machines zonder elektrische besturing.

U heeft ook de mogelijkheid om strooiprofielen voor strooiers, werkbreedtes en strooischijven aan te maken, die vervolgens opnieuw kunnen worden gebruikt om tijd te besparen voor nieuwe eisen.

Afhankelijk van het strooitype en de strooimiddelklasse kunt u afzonderlijke instelwaarden voor normale en late bemesting laten weergeven en een waarschuwing krijgen als uw configuratie problemen heeft. Waar mogelijk worden alternatieve lenzen aanbevolen die geschikt zijn voor uw configuratie. Alle instelwaarden zijn aanbevelingen die gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd dienen te worden met behulp van de afdraaiproef en het gebruik van een praktische testset.

Veelgebruikte strooi-instellingen kunt u heel eenvoudig als favoriet opslaan en op elk moment weer oproepen, naar wens sorteren of instellingen zoals snelheid en afgifte fijn afstemmen op uw wensen.

Bovendien bevat de RAUCH-app een digitaal meststofidentificatiesysteem DiS. Aan de hand van een natuurgetrouwe fotocatalogus voor 7 meststofgroepen zijn alle minerale, gegranuleerde meststoffen met grote zekerheid te identificeren. Na identificatie krijgen de meststoffen overeenkomstige tabellen toegewezen voor de precieze instelling van de RAUCH-kunstmeststrooier. Het mestidentificatiesysteem is met name geschikt voor meststoffen van onbekende fabrikanten.

Andere nieuwigheden zoals de afdraaiproefcalculator, kunstmestprijzen, de windmeter en de driepuntsbesturing vervolledigen de toolbox van de RAUCH-app.
Geüpdatet op
16 feb 2024

Veiligheid van gegevens

Veiligheid van gegevens begint met inzicht in de manier waarop ontwikkelaars je gegevens verzamelen en delen. Procedures voor gegevensprivacy en beveiliging kunnen variëren op basis van je gebruik, regio en leeftijd. De ontwikkelaar heeft deze informatie aangeleverd en kan die in de loop van de tijd updaten.
Geen gegevens gedeeld met derden
Meer informatie over hoe ontwikkelaars aangeven welke gegevens ze delen
Deze app kan deze typen gegevens verzamelen
Locatie en Apparaat- of andere ID's
Gegevens worden tijdens de overdracht versleuteld
Gegevens kunnen niet worden verwijderd

Beoordelingen en reviews

4,1
183 reviews

Wat is er nieuw

- Abdrehprobenrechner optimiert
- Wurfweitenkennwert bei Grobsämereien
- Düngerklasse in Einstellempfehlung
- Imperiale Einheiten im Pfad zur alternativen Wurfscheiben- und Arbeitsbreitenauswahl
- Impressum und Kontakt aktualisiert
- weitere kleinere Fehlerbehebungen